Matematica- Clasa a IV-a 2016

în stoc
SKU
EDU-2471
Preț special 16,50 RON Preț standard 22,00 RON
Mai multe informații
Autor A. Gh. Olteanu, Artur Balauca, Catalin Budeanu, Vasile Avirvarei
Clasa Clasa a IV-a
Editura Taida
Format 19 x 27 cm
ISBN 978-606-514-374-6
Data aparitie 2016
Numar pagini 220
Materie Matematica

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor din clasa a IV-a, oferindu-le un suport util în aprofundarea cunostintelor de matematica dobandite in ciclul primar, fiind elaborata dupa programa scolara la disciplina Matematica, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin O.M. nr. 5003/02.12.2014.


Nu venim cu o afirmatie noua spunand ca elevii care pasesc in anul scolar 2016-2017 in clasa a IV-a n-au beneficiat in clasele I-III de manuale adecvate modificarilor semnificative ale programei scolare. De aceea, in ultimii 4 ani ne-am straduit sa oferim elevilor din ciclul primar lucrari care sa suplineasca lipsa manualelor.
Lucrarea respecta prevederile programei scolare în vigoare prin competente generale si specifice precum si prin continuturi.


De asemenea, lucrarea respecta principiul accesibilitătii si tine cont de cerintele psihopedagogice privind capacitatea de efort si de întelegere a elevilor.
In lucrare sunt prezentate cunostinte accesibile tuturor elevilor, gradate dupa dificultate si volum, asigurand cantitativ si calitativ pregatirea matematica a absolventului clasei a IV-a.


Lucrarea prezinta consideratii teoretice la notiunile de baza ale programei, plecand de la situatii cotidiene întalnite de elev, prin modele de exercitii si probleme rezolvate, ce pot fi utilizate la sistematizarea si aprofundarea cunostintelor, cat si in activitati optionale.


Fiecare capitol da posibilitatea elevului sa rezolve intr-o ordine fireasca problemele propuse potrivit ritmului de lucru, în functie de ceea ce stie si ceea ce poate, venind in sprijinul lui si cu numeroase modele de probleme rezolvate.


Pentru evaluarea initiala, periodica si finala, lucrarea ofera 33 de probe de evaluare.


Ultimul capitol este rezervat pregatirii pentru evaluarea natională, pentru concursurile scolare precum si pentru admiterea in clasa a V-a. Acest capitol ofera elevilor, parintilor şi colegilor nostri modele ce tin de structura unor subiecte de concurs cu un grad sporit de dificultate, date la competitii de un inalt nivel, unde elevii pot să confirme inteligenta si gandirea creatoare.

AVIZAT DE MEN PRIN OMEN nr. 3022/08.01.2018

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMatematica- Clasa a IV-a 2016
Rating-ul dumneavoastră