Acest website foloseste cookies pentru o navigare cat mai usoara.

Website terms and conditions - Please see term click here.

Este viata mea

în stoc
SKU
EDU-8153
Preț special 24,00 RON Preț standard 30,00 RON
Mai multe informații
Editura Andreas
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-8958-94-4
Data aparitie 2012
Numar pagini 240

"Îmi amintesc ca omul de serviciu de la Scoala elementara din Cellino m-a întrebat:
«Tu ce vrei sa faci cand vei fi mare?».
Si eu i-am raspuns, aproape tipand: 
«Eu trebuie sa cant!».
«Dar tu esti fiu de tarani. Unde vrei sa pleci?»
«Eu am aruncat sapa! Eu trebuie sa cant!»"

Mai adevarata decat orice "reality", mai emotionanta decât orice tiparitura este aceasta autobiografie a lui Al Bano, cantaret popular inca din nastere, prin muzica si prin spirit. Este istoria unui miracol meridional, o epopee ce pleaca de la Cellino San Marco si traverseaza lumea, fara însa a parasi vreodata acel pamant. Este istoria unui tanar din Puglia, fiu de tarani si poate sortit el însusi sa fie taran, daca nu existau cele doua calitati de exceptie: o voce care pare ca nu se stinge niciodata si o tarie de caracter la fel ca aceea a unui razboinic medieval.
Dupa ani si ani, in care a se vorbi despre viata sa personala devenise un sport national, Al Bano decide sa faca lumina el însusi asupra a tot ceea ce il priveste. Scrie despre povestea intrerupta cu Romina Power: «Doua persoane fiice a doua lumi diverse, de culturi total opuse, care gasesc un punct comun si merg impotriva oricarui tip de regula, creand un sistem de viata unde cuvantul «imposibil» poate chiar sa dispara». Apoi prinde curaj, cum se tine suflarea înainte de o nota înalta, si cu pagini inedite, de extraordinara emotivitate, coboara in misterul ranii celei mai profunde din viata sa: disparitia fiicei Ylenia. Si intre Loredana Lecciso si episodul L'isola dei famosi (Insula faimosilor), povesteste, fara rezerva si patima, despre ostracizare si despre pacatele capitale din lumea cancanului si cea a spectacolului.

O mare istorie italiana, care se misca intre iubiri de poveste si dureri de spirit blestemat, intre cerul religiei si pamantul campului, intre zilele de chelner in restaurante si acelea de star în fata potentatilor lumii. Curajul infinit al unui om cu o inima curata si puternica, asa cum este si vocea sa.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEste viata mea
Rating-ul dumneavoastră